Τρόποι αποστολής

Το κατάστημα techfollow.gr για την εξυπηρέτηση των πελατών της συνεργάζεται με το δίκτυο τής ACS Courier.
Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με εταιρία courier εργάσιμες ημέρες και Σάββατου. Το κατάστημα λειτουργεί διαδυκτιακά και δεν γίνονται παραλαβές απο τις αποθήκες μας.

Τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν χρεώνονται στο κατάστημα.

Δέν πραγματοποιούνται Αντικαταβολές

Ανεξάρτητα από την παραγγελίας σας, Εάν η περιοχή στην οποία γίνεται η αποστολή είναι δυσπρόσιτη ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το κατάστημά μας και σε συνενόηση μαζί σας μπορεί να υπάρχει μια χρέωση, Παρόλα αυτά το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της παραγγελίας σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η αποστολή της.

Τα προϊόντα παραδίδονται στην εταιρία courier και η εταιρία τα δρομολογεί στον παραλήπτη τους. Ο συνολικός χρόνος παράδοσης υπολογίζεται απο 3-7 ημερες. Για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στίς αποθήκες μας ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Ταυτόχρονα ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το φόρτο εργασίας μας τήν εταιρία courier ή άλλους εξωτερικούς παράγοντες . Για παραγγελίες προϊοντων που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στίς αποθήκες μας ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται 4-10 ημέρες.  Για δυσπρόσιτους προορισμούς εκτός της Αττικής, ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή τελικού προορισμού. Η εταιρία δέν φέρει καμία ευθύνη για εξωτερικούς παράγοντες, δυσμενείς συνθήκες κτλ. που μπορούν να επηρεάσουν τίς παραδόσεις.