Δικαίωμα Επιστροφής- Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@techfollow.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό 6942923803 / 210-6429967 καθημερινά, Δευτέρα εώς  Παρασκευή 10:00 – 17:00. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας επιβαρύνεστε με  μεταφορικά έξοδα  για την αποστολή και για την επιστροφή του προϊόντος.

Προϊόντα που έχετε  προμηθευτεί  από το κατάστημα μας έχετε την δυνατότητα να τα επιστρέψετε, εφόσον δεν έχουν παρέλθει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς (ημερομηνία έκδοσης της Απόδειξης). Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν δηλαδή ακριβώς όπως το παραλάβετε, και να συνοδεύεται απαραίτητα από την απόδειξη αγοράς. Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  1. Να επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το ηλεκτρονικό κατάστημα
  2. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  3. Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα
  4. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Αγοράς).

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών τότε το techfollow.gr εχει δικαίωμα να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Θα πρέπει να μάς γνωστοποιήστε εγγράφως μέσω email τήν απόφαση χρήσης του δικαιώματος επιστροφής καθώς και να αναγράφεται τα στοιχεία του λογαριασμού σας που επιθυμείτε να πιστωθεί το ποσό επιστροφής (Τραπεζα, Ονοματεπώνυμο δικαιούχου, αριθμός IBAN ) και να μας τηλεφωνήστε στον αριθμό 6942923803 / 210-6429967  για την επιβεβαιώση του. Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι τα Τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς όπως επίσης τα  μεταφορικά έξοδα επιστροφής και τα έξοδα  αποστολής του προιόντος  μέσω τής εταιρίας courier.

Εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις,  προχωρήστε στήν αποστολή πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Μόλις παραλάβουμε το προιόν ελέγχουμε αν τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις και προχωράμε την δαδικασία. Τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο τήν παραλαβή του προιόντος.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας. Πριν από κάθε επιστροφή παρακαλούμε να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα  techfollow.gr